Lugn och ro

Snart blir det lugnt från mig, nätet försvinner för oss och jag är väl online för fullo igen runt den 16:e. Så nu får ni semester från moi :o) Själv ska jag ägna dagarna åt att spela spel och spela spel och spela spel osv. Har knökat in en massa nya objekt till sims så.. I'm ready!

Börjar kännas pirrigt inför flytten... längtar efter att få inreda!




Gullig

Världens bästa Niklas


Min m2b var precis iväg och införskaffade choklad åt mig... aaaaah *i sjunde himlen*

Hysteriskt


Bröllop kan se ut på massa olika sätt. Tror min dröm bevisade det. Nicke och jag kunde inte enas någonstans om hur vi skulle ha det och när Nicke kom på att vi skulle gifta oss i en kyrka "för att alla förväntade sig det" fick jag nog. Doch löste vi allt med att han och hans sida stod i kyrkan och lyssnade på gud och amen, så var jag och min familj på rådhuset. Å så sa vi ja till varandra genom mobiltelefon. Fint. Jag behövde inte ens klä upp mig :o)

Förövrigt har jag inte kommit på vilka som eventuellt kunde förvänta sig att vi skulle gifta oss i en kyrka. De som känner oss vet ju hur vi är, och hur oreligiösa vi är. Lite lustigt ändå. Många säger att de inte tror på gud men blir ändå förbannade på dem som går ur kyrkan.. har aldrig förstått den reaktionen.

Igår påbörjade min chokladabstinens, och den var gruvsam! Nicke försökte muta mig med popcorn, det enda av värde vi hade hemma, men det fungerade inte. Hittade till slut o'boy men den var utan tillsatt socker (och det var ju liksom sockret jag cravade mest) så det blev lite halvdant.

Saknar mina pojkar fruktansvärt mycket!! Usch, vad jag sover dåligt nu för tiden. Ingen Felix som ligger på ens ben och ingen Freddy som väcker oss kl 3 på natten för att kela... tomt. Sedan att jag kommer på mig med att byta vatten i deras skålar några gånger om dagen.. (ja deras skålar står fortfarande kvar) samt förvänta mig att de ska komma springande när jag tar fram sugrör... det hjälper inte direkt.

Nejhepp... ska ta mig lite kaffe och fortsätta packandet!

Fortfarande ringmärkt

Så, vi är tillbaka i lägenheten, katterna har semester från packningen och får bo hos mor och far för ett par veckor. Saknar dem ENORMT men vet att de har det betydligt mycket lugnare och skönare där än i det här flyttkaoset. 

Jag får trösta mig med att det är temporärt, tempus fugit och vi är snart återförenade igen, i V-ås. Jag vet att de har det förträffligt på 7:an :o) Har bildbevis.





Telefonen har gått varm, tack och bock för alla gratulationer! Ni är så söta allihopa! Tack kära söstra mi också för tips till bröllopet! Känns skönt att veta att vi har någon som kan komma med inspiration och idéer :o) Börjar sakta inse vad vi har dragit igång med... Hujedamig! Meeen... jag är fortfarande ringmärkt och Nicke likaså :o) Har en lite väl kass bild på det men det är iaf en bild :o)


 


Och till sist.. ett av världens mysigaste par...  Helt otroligt att morfar är 90 år!


Morf?r?ldrarna




Kalas

Det blev en kort, intensiv men fantastiskt rolig helg! Morfar är helt otrolig...90 år och piggast av alla? Nåja, vi hade mycket att fira iaf :o) En 90-åring, en 60 -åring, två 30-åringar och en förlovning. Inte så dumt! Å så hade moster fyllt 51 för en vecka sedan.

Ska ta ett bad nu innan vi ska åka härifrån, tillbaka till det nu antagligen nerskräpade Umeå. Tack och lov att man inte bor på Ålidhem.





 

Well well;
för de som inte vet så lyckades Nicke lura på mig en ring på fingret i torsdags ;o) Heeeelt otroligt!

Coffee?

Sjukligt trött idag. Har massor att göra så jag har inte tid med trötthet heller. Likförbannat slöade jag till efter lunch och var borta ett par timmar. Därefter har jag druckit alldeles för mycket kaffe, gjorde det starkare än vad jag brukar (ja, jag som gör väldans starkt i vanliga fall också) allt för att piggna till. Men... what does the trick? Bortsett från kaffe? Nä, just det.


 

Förövrigt så är kaffet det enda som biter på mitt godissug. Rättare sagt - det är godare än godis.



Åh just, världens smartaste svar på en otroligt dum fråga:


http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,834885,00.html
"Vilka bör inte dricka kaffe?

  - De som inte tål kaffe..."

NO SHIT!




 


Förändrad?



Förr:
Oklippt och hemskt

r?



Nu:
Egenhändigt klippt (tror det är sånt som kallas psykbryt) och en aaaaning ljusare

blondis





Kulturnatta


Var ut igår med en kompis och kikade lite på Kulturnatta. Var mycket roligt men det som jag kommer minnas var lugnt irländsk/svenska bandet. Skrattade när jag insåg att jag kunde de flesta irländska låtarna, det verkar misstänkt det här :o) Sov så enastående gott sedan när jag kom hem. Natten mot fredagen fick jag kanske 1,5 timmes sömn.. tack kära grannar. Hur man kan vara så dryga som er, det är ett mysterium.


Idag regnar det, är så mysigt :o) Tog mig en rejäl sovmorgon, jag och Felix, och lyssnade på när regnet smattrade mot fönster och tak. Det är så skönt att slippa gå någonstans... det är bara packningsdag och pluggdag idag.


På fredag far vi till Härjedalen för en blixtvisit. Allt för att få gå på kalas :o)


Århundradets

... miserabla dröm? Det enda positiva med den är väl att jag hade fast jobb... men vilket jobb sedan! Hujedamig.




http://www.astrologi.nu/jungfrun/jungfrun.html

Rörlig dekad, 12 ? 22 september

"I denna del av Jungfrun finns rastlöshet och den närmast obotliga kritiken mot sig själv och mot andra. Den rörliga Jungfrun är den ständiga tvivlaren, som aldrig vågar sätta sitt hopp till planer eller löften, knappt ens när de realiserats. Alltid hör man hans varningar och tvivel, aldrig släpper han på det evigt vaksamma förnuftet ? vilket självklart gör honom värdefull, om än inte alltid så uppmuntrande. Den som har solen i denna del av Jungfrun har en förmåga att behärska detaljer och intrikata mönster som är närmast otrolig. Inget är för fint eller gyttrigt för honom att bena ut. Den rörliga Jungfrun är hela tiden på gång att sortera och ordna sitt liv, men når aldrig ett helt färdigt resultat. Det gäller över huvud taget hans arbete. Självkritiken är så svårtystad att han evinnerligen kan hålla på att revidera och putsa på sina verk, utan att någonsin bli helt nöjd och helt färdig. Att rätta till kan vara närmast en mani, men en för andra människor värdefull egenskap.
     Denna Jungfru har en tydligt intellektuell prägel, en strävan efter att förstå eller ha klart för sig. Han uppskattar att studera, lära utantill och göra rader av anteckningar. Samvetsgrannheten är så stor att den ibland blir svåröverskådlig. En aning paradoxalt. Det oroliga ordningssinnet...."

Var nästan otäckt att läsa det där! Men Nicke skulle nog hålla med om att det där är jag... Jag tror alltid att det ska gå åt fanders och är aldrig nöjd med mina prestationer, det finns alltid saker som kan och helst ska förbättras vilket slutar med kaos! "Det oroliga ordingssinnet" 

Nåja, jag ska ju passa in någonstans också :o) 


    


Hur det kommer sig...


.... att jag aldrig sitter i datorrummet. Freddan tar Nickes stol som i sin tur roffar åt sig min. Stackars lilla jag är därmed förpassad till vardagsrummet där jag får dela min uppmärksamhet till dator och tv på samma gång. Horribelt!

Nåja, faktiskt så är det en pain in the ass på lång sikt. Ryggproblem och sån skit. Samt att det ser bedrövligt ungkarslikt ut att ha datorn på vardagsrumsbordet. Men med tanke på att det ser bedrövligt ut ändå (det härliga med att flytta?) så får jag väl leva såhär ett tag till :o) Några veckor till.


Freddy och Nicke



Well..



Horoskop?

http://www.erotiskahoroskop.se/dagens.phtml

Nä, nu ska jag dra mig mot sänga ;o)



Japp den lever och frodas

Orkid?en

Btw...



Förövrigt så är jag tokkär i Nicke. Sådär riktigt sliskigt kär.

Min karl är den underbaraste som finns :o)


Tjo vad det var livat

Måndag igen då. Det rullar på! Snart är det sluuut på Umeå tiden.

Förövrigt är det fan inte konstigt att jag är rädd för bilister. Varenda dag är det någon som gör något helsjukt. Kör mot rött, stannar inte vid stopplikt... gör galna omkörningar strax före korsningar... eller min favorit.... ligger mitt i där det egentligen är två körfält. Det är festligt.

Freddan har världens bästa hörsel... Hur i hela friden hör han när jag tar fram ett sugrör i köket... och han ligger och sussar längst in i datorrummet?? Mina tokiga kissar ;o) Felix har ockuperat en kartong... så den lär vi aldrig få packa i. De är jättekräsna vad gäller mat nu. Kvalitetsfodrens förbannelse?

Åh just.. jo Simon, det blev bananasplit med rom i lördags. Faktiskt riktigt gott. Behövdes i hockey-sorgen. Dubbel hockey-sorg...

Man no jekler. Kaffedags och sen pluggbugg!

Tyst i stugan

Idag var inte min dag. Hittills har det mest gått ont och varit riktigt bäsigt. Kan iof ha att göra med att jag knappt sov något natten som var. Varken jag eller Freddan. Kanske berodde på att det var ovanligt tyst i stugan? Inga grannar som för oväsen... helt otroligt. Första natten på länge.

Imorgon kommer en kompis hit så vi ska äta god mat och dricka lite vin :o) Kika på schlagern också, haha, vi ger inte upp! Nu är det förvisso bara en ursäkt att få ha lite skojigt bland alla måsten.

Har insett en sak.. jag är inte samma sjåpiga sak när det gäller att ta kontakt med olika företag osv. Jag är fortfarande mesig med att svara i telefon (vems fel är nu inte det) men i övrigt är det en klackspark att ordna upp alla tråkiga saker. (Ja, jag har och har haft problem när det gäller just den dära telefonen - har man ett förflutet som inte vill släppa så..). 

Nä. Vad ska man ha till efterrätt imorgon då?  Förslag?  

Det närmar sig pension



Aftonbladet är farligt... hamnde in på vuxenpoäng-sidan.... enligt Sveriges vuxenpoängstyrelse är det jag och inte Nicke som har lammkött. Han skulle vara 31,7 och jag 44,2.  Jaja. 20,8  år kvar till pension, det är inte så dumt.

Uppenbarligen så hör allt som jag älskar att göra hemma på medeltiden.
Jag blev visst äldre än syster yster också... hmm... är inte vi av samma skrot och korn?? Bortsett från att du redan är äldre än mig, är gift, har barn och hus och bil osv?


För er som törs :o)
http://www.vuxenpoang.com/

Ska älta det här resten av dagen nu.
Eller så tar jag mig en öl, det tipsade testet mig om ;o)

It's out to get me


Det här gamla rucket är trött på mig. Eller så kan vi kalla den här platsen för the haunted appartement. The haunted bathroom. Höll på att få badrumshyllan över mig igår men stoppade den i tid. Däremot hann jag inte ducka för de två små krukorna som  fram till igår kväll stått längst upp på hyllan.

Så nu sitter jag här, med en bula i huvudet. Är en aning vinglig och illamående men annars är det lugnt. Fick mig ett till minne att ta med härifrån. Stackars Nicke får vara med om elände han.

Katterna har letat efter besöket som var här idag. Felix har gått steget längre och revirmarkerat så gott det går. Han har gnussat sig mot allt så han har väl varken päls eller doft kvar.


Åh just ja...
http://www.youtube.com/watch?v=R6HhMvntjZA

Dags att hiva



Haft en genomgång av garderoben. Festligt. Fick ihop en hel del till "hiva undan"- högen. Nicke har rätt, jag är precis som fader. Sparar allt som finns att spara, inte bara kläder om ni trodde det. Det finns mycket skräp i denna lägenhet. Skräp som jag nu insett måste slängas. Har jag inte lagat skräpet, eller vad jag nu tänkte göra med det, de senaste åren lär nog inget hända de resterande heller.

Katterna älskar allt som händer nu. De är med oss hela tiden nu, med nyfikna ögon. Nu sover de hela nätterna också, av ren utmattning tror jag :o) Det är ju så mycket som händer på dagarna.

Återigen till en, "gu vad jag är glad att vi äntligen ska flytta" tes. Grannen under oss höll låda hela natten, sjöng (snarare skrek- eller var det falsett han försökte sig på?) hela natten. Vore det inte för att katterna försökte sova på mina ben så hade jag gått ner och kastat kottar på honom. Tyvärr är jag för hämmad för att göra något allvarligare.

En annan sak jag har mycket av... gardiner.. väldans chockerande..

Poänglöst i Umeå


Efter den här dagen så kan jag vara hemma fram till nästa onsdag. Så jäkla skönt! Visserligen har jag skolarbete (och sån skit) så ledig är man ju inte. Men jag kan iaf vara hemma! Är så trött på allt rännande hit och dit. Motivationen är lika med noll. Vi ska ändå flytta härifrån, så alla aktiviteter och ärenden här känns nu poänglösa. Det drar ut på allt. Borde jag inte känna vemod över att lämna Umeå? Har ändå bott här i snart fyra år och trivts relativt bra också, särskilt sen Nicke flyttade upp :o)

Lite av alla meningslösa känslor bottnar förvisso i att jag just nu är alldeles slutkörd igen. Insåg att jag inte haft någon längre ledighet sedan jag var 15, hade iof en vecka i april iår men då fick jag jobba undan för fulla muggar innan dess för att ens kunna vara hemma en vecka. Min specialitet är att gräva min egen grav tror jag.

Ska ta en paus med allt bökiga och eländiga och ägna mig åt det roliga sedan. Jobbet känns kul :o) Men i höst ska jag försöka ta mig en längre ledighet. Två veckor iaf. Bara vara hemma med Nicke och katterna. Ta långa sovmorgnar med Felix på armen :o) Njuta av vårt nya boende och utforska en ny stad.

Vi får faktiskt fara hem en sväng till innan vi flyttar. Det är knappt tre dagar, men det är alltid något :o) Blir lite  kalas och festligheter.

Katterna tycker det är bra festligt med allt spännande som händer i lägenheten iaf :o) Kartonger och grejer, särskilt de igentejpade, färdigpackade lådorna är roliga. Vad kan det vara i dem?

Jaja. Dags att sätta igång för ett sista ryck innan helgen!

Fyra.

Oj. Oj. Oj. Oj. Oj. Oj. Oj.

Herre minje... vi måste sätta fart på packandet. Helt plötsligt är det bara fyra veckor kvar!!!! Fyra veckor kvar tills vi (dvs jag som bestämmer och Nicke låtsats göra som jag vill) får inreda vårt nya hem! Har haft flera drömmar om flytten. Pappa och Nicke har burit ner köksgrejerna till förrådet, pyntat julgranen på balkongen och ställt sängen i köket. Hur ska detta gå?

Förresten syster, jag var på benen igår (såklart) men kunde inte skicka sms. I'm sorry.



Ps. Ett av sommarens måsten... logdans!!