Allsång?


Var riktigt riktigt toktrött igår, trots att jag sov som en stock. Visserligen gick resan och besöket på skansen bra, men jag spände mig ändå. Vill inte direkt tappa bort "mina" brukare där :-S Iof så var det fullsmackat med securitas där, men jag tror de prioriterade eventuella bomber.

Nicke tycker att jag är hispig med katterna. Tror det tog en timma att välja blötmat igår, jag blir sjuk på det här. När det väl är bra fettnivå så är det annan skit istället. Vill inte att mina kissar ska bli sjuka! Nä, vi får nog fortsätta med Mjau ändå tills jag har alla redskap så jag kan BARFa istället. Nicke skrattade åt mig på affären "så där noga är du inte med oss!" och det är naturligtvis sant! Men om jag och Nicke blir sjuka av dålig kost så är det vårt eget fel, om katterna blir sjuka pga dålig kost så är det mitt fel. De kan inte göra så mycket mat direkt.

Är så förbaskat hungrig! Kastade i mig lite mat när jag kom hem, åt ingenting på jobbet idag, Ska fixa mig lite rostat innan det är sänggående (ja, jag = dålig kost). En kväll till, sen har jag ledigt en dag :o) Bra det, har massor att göra här hemma! 

Hopp, nu har Felix lagt sig i mitt knä, blir nog inget rostat :o)


När man har problem med stress...


...så har man och använder en filofax. Flitigt.

Är helt slut efter dagens arbetspass. Imorgon blir det färd av till Skansen också. Tippar på att jag kommer sova mig igenom onsdagen sen, min enda ledig dag denna vecka. Men jag har, givetvis - annars är jag ju inte jag, hellre fullt upp än ingenting att göra. Iof skulle det väl inte skada med lite mer ledigt nu så jag kan plocka färdigt någon gång :o) Eller ska vi hitta på att det är någon ny trend att bo med halvuppackade kartonger och bara balkongen som fullinredd?

Nicke skulle vara snäll och ställa in mina böcker i bokhyllan.... tyvärr gjorde han ju bara fel fel feI; i mina ögon. Det är inte lätt att leva med tvångarPeigi :o) För övrigt känner jag mig riktigt asocial med alla utom dem jag träffar på jobbet förstås. Har fullt sjå med att blott hinna prata med Nicke. Idag hann vi med att prata medan jag stod i duschen och Nicke var i hallen och gastade. Men vi är nöjda ändå, vi får ju sova ihop :o) Kunde vara värre. Det är väl det som är det mest positiva med att ha kämpat sig igenom perioder på distans, det ska mycket till innan man kommer upp i känslan av "nä fy faaan vad det är synd om oss". Närmare bestämt minst tre månader isär. Efter tre månader utan att ha träffats tror man att telefonluren är ens livskamrat.

Sådant där ger sig :o) När det gäller Nicke och mig är jag ordentligt lugn och trygg. Inga frågetecken där. Jag kan bli trött, slut och le över en massa saker förutom vårt förhållande :o) Tack och bock för att slippa bråka.

Uff vad jag är trött i kroppen. Har promenerat en massa idag, emellan åskskurarna. Dags för lite återhämtning :o)

Drömmar

Fy vale.
Hade en sån fantastisk dröm i natt... blev så jäkla besviken när jag vaknade. Drömde att vi äntligen fick tag på bil, som uppfyllde alla våra krav och ändå var tokbillig. En riktigt glad överraskning fick vi också när en kompis höll på att backa ner den i ett dike och jag upptäckte att vi hade dubbelkommando så jag kunde bromsa åt henne.

Jaja, nån dag får vi väl tag på en bil som motsvarar våra förväntningar. Men då utan dubbelkommando :o) Nicke blir väl tokig annars.

Jahopp. I övrigt då? Vi gjorde en tårta igår, jag och Nicke, och så åt vi lite midsommarmat.. liiite har vi firat med andra ord.  Ska söka lite jobb till hösten, just nu spyr jag på mer plugg. Kan bara tänka mig ett alternativ av de plugg jag sökt och det är distansutb. Men men.. får se hur det känns i höst.

Dags att ta lite kaffe nu och äta upp resten av tårtan från igår :o)

Ps. Jag älskar älskar älskar vår balkong!

Fram kommer det ett...

...hem?!

Idag har vi fått till hur i hela friden vi skulle möblera i vardagsrummet. Efter flera vändningar hit och dit blev det bra :o) Tur det,kan jag bara kasta mig i fåtöljen imorgon när jag kommer hem från jobbet och bara njuta. Blunda för alla kartonger och sånt förstås.

Var riktigt overkligt imorse när jag vaknade. För det värsta var Nicke där och för det andra låg jag i en säng :o) Badet igår och att sova i en ordentlig säng har mjukat upp min rygg lite tack och lov, jag är inte lika stel och miserabel som jag har varit tidigare. Blir skönt att slippa köra bil nu... tills Nicke har kommit på vad det är för bil vi ska ha :o)

Ska ta och dricka lite te nu (ajemän, te och inte kaffe) innan det är sängdags :o)

Skultuna

Nu har vi rört oss 60 mil neröver... läget under kontroll? Tja, lägenheten ser kaosartad ut men det går att ta sig fram med lite våld samt att de flesta möblerna är monterade. Spontant kan jag bara säga att nu är Umeå tiden klaaaaaaaaaar. Det känns fantastiskt bra att vara här och jag bara äääälskar vår stora inglasade balkong... tokmysig! Kan tänka mig att bo här länge! Tur är väl det, för jag har insett att jag verkligen hatar att flytta... det är så fruktansvärt omständigt! Iaf om man ska flytta långt..tur att man har föräldrar :o)


Imorgon ska jag ta mig en rejäl sovmorgon och sen blir det ut och utforska lilla bygden här. Västerås var vi in till idag så det räcker för ett tag :o) Helt otroligt så har jag inget shoppingbehov... vad har hänt? Förutom att jag är utarbetad, trött, sliten, har ont överallt och går med axlarna uppe vid öronen? Jag har ändå turen att inte ha såhär jämt så jag ska inte gnälla. Nu är det värsta över. Den här tiden efter examen har varit en jäkla prövning... (förutom att vi förlovade oss förstås!) allt på en gång tror jag. Se där nu gnällde jag igen.

 

Nåja, det ska bli så skööööönt att få slippa bo i en stad!!!!!


I'm home. Jag ska sova i en riktig säng i natt tillsammans med Nicke och kissarna. Inte ensam i en ekande tom lägenhet i Umeå. Men innan dess ska jag upp med fler gardiner :o) Bye bye!