Avslappning, it's bad for you


Jag är sjuk. Va i...?
Hade förvisso känningar under förra helgen, men tillräckligt lite för att jag skulle ignorera skiten.

Sen ringde min nya chef och efter det bröt det ut. Varför? Jag slappnade av!!

Bah. *irriterad*

Nicke är förvånad "det här är första gången du tillåter dig att vara sjuk!"

Faktum är att det var ändå nu jag hade tid att vara sjuk - fast helst hade jag skippat onsdag och torsdag som var, då hade jag gärna varit frisk. Men det gick ju bra ändå. Nu gäller det bara att jag på något mirakulöst frisk repar mig till på måndag kl 7. Vilket realistiskt sett inte kommer hända... men att ha det som vision är väl inte fel?!

Helst hade jag förvisso njutit av en ledig helg och bara packat lite. Men NÄÄÄ DÅ. Man ska vara på helspänn hela tiden, annars blir man sjuk. Avslappning, it's bad for you.

Be afraid. Be very afraid.

Yihaaaa!



 
Jag fick jobbet!!!!


 


Yesterday...


Anställningsintervju per telefon för just det där jobbet som jag helst vill ha :S Gick bra iaf och det låter lovande! Får jag inget nu kanske jag kan få senare hos dem :o) Förövrigt har vi erövrat lägenheten vi ville ha - så det kommer vara svårt att göra mig besviken om jag inte får jobbet ändå :o)

Inte ens grannarna som med sitt bankande och sin olåt dagarna i ända kan störa mig nu!

I övrigt är det en fixardag idag. Nicke ska få kila ner till källaren och hämta kartonger sedan. Det är bara att skala av placet! Åh just det.. jag har färgat håret, fast det var iof före helgen. Ytliga jag!

Det blir nog en tidig kväll ikväll. Är toktrött. Katterna också.. Vi vaknade tidigt förvisso, tack vare solen... härligt med morgonsol?? Som förövrigt är stekhet?? Njeee. Vi går nog och lägger oss efter House ikväll :o) Så kanske man är utvilad lagom till nästa morgonsol..

Grattis i förskott





till Syster yster
... Kl 20.46 är det officiellt, världens bästa syster är 30!





Vi ska...

  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
  • Flytta!
Ok, det är ett par månader dit, men jag kan ju vara salig för det :o)

Underbart!

Låg i princip sömnlös i natt... igår missade jag ett i mitt tycke livsviktigt samtal med bara ett par minuter. Var duktigt nervös imorse.. men det ljusnade ordentligt ca kvart över åtta :o) Vi har nu inte bara fått tag på lägenhet... vi fick just den som vi absolut helst ville ha!! Den som jag trodde var utom räckhåll!

Aaah... säger bara... inglasad balkong!

Jag är så glad att jag just nu har överseende med allt. Att det plötsligt började snöa i solskenet tidigare under dagen till exempel.

Tyvärr kan jag inte sitta här och drömma om vårt nya hem :o) Har fortfarande saker kvar att göra på dagens "to do list". Typ införskaffa torrfoder och kattsand till kissarna.. eventuellt lite mat åt mig och Nicke också - eller kan man leva på salighet?

Försök själv...

... sy gardiner med två katter i närheten. Jädrans vad roligt de hade det. När jag skulle lägga ut tyget så jag kunde mäta var jag skulle klippa så kastade de sig på tyget så det blev bara en stor röra. Pröva själv sedan att försöka jaga bort båda två samtidigt när de anfaller från olika håll. När man föste bort en så sabbade den andra tyget. Det slutade med husarrest för dem, så de fick vackert vänta på att jag hade mätt och kllippt färdigt innan de fick komma ut från sitt matrum.

Fortsättning följer...

Ps. Nä, jag orkade aldrig sy igår. Det blev bara massa massa massa kaffe.

Pps. Världens bästa morfar:
Mor: "Vore det inte bra om du hade en rollator ute?" Morfar 90 år -"Men hur ska jag då kunna hålla i skottkärran??"

Å tidigare under dagen lät det såhär:
Morfar: "När man är 90 år borde man väl få ha ledigt en dag"

Påsk - och nu finns det hopp!

Tillbaks på gamla hederliga 7:an. Resan hem förra onsdagen gick bra iaf. Fullt med vrånga hundar - men vi hade lite distans till de tack och lov. Mina stackars missar som är så rädda för hundar. :o/ Återstår bara att se hur det går på lördag natt då.

Det rullar fortare och fortare nu. Igår fick vi erbjudande på ett par lägenheter - samtidigt som folk har ringt ang vår nuvarande. Vi är fan på väg. Stressen växer till dubbel storlek, huuuuuga. Har MASSOR att ordna innan vi kan lämna lilla Umeå. Förövrigt är bara tanken på flytt - packa ner, åka, packa upp, få ordning, förknippat med magont. Det gäller att hålla sig lugn också så inte katterna blir stressade. Sedan har ju vi personligen ingen möjlighet att kolla in vår framtida bostad - så hur kommer den egentligen att vara? Men men... inte ha riktigt ångest ännu. Det kanske inte blir någon av de här lägenheterna. De kanske bara är skräp.

Skitsamma. Tack vare bostadserbjudandena känns det som om det finns hopp för oss iaf :o)

Påsken har svischat förbi. Har iaf träffat hela la familia, nytillskott, katter och allt :o) Det går åt rätt håll iaf :o) Idag och inatt har det stormat, något som varken vi eller katterna gillar. Väntar bara på att tallarna ska hälsa på.


Dagens agenda:
Sy gardiner
Virka
Dricka kaffe
Sova
Dricka kaffe
Sova
Dricka kaffe
Dricka kaffe
Laga mat
Dricka kaffe
Sova
SOVA