Min första lediga helg

Joppz nu har den kommit! Dunderlyx? Det är iof kul att jobba helg, men nu kunde den ju inte komma lägligare; jag är ensam hemma med kissarna i två hela dar :o) Nicke är på fisketur så det enda jag ska göra i helgen är att sova sova sova.... Schemat har varit duktigt späckat den sista tiden... eller sista tiden? Hela året har varit späckat över min förmåga.

Iof så ska jag dricka lite whiskey med en kompis ikväll, allt för denna dag då jag tydligen har namnsdag. Tioöringen trillade ner till slut, tog halva arbetspasset innan jag förstod varför alla grattade mig.

SKa väl ut och kolla läget med cykeln också... *morr* sablar vad den har muckat gräl de senaste veckorna. Igår tror jag tyvärr att jag lärde ungarna häromkring några nya, rätt så fula ord :-S
För övrigt har jag skadat mig i handen - uppenbarligen kan jag sälla mig till klantligan som inte ska hålla på med knivar. Dunderklantligan också, vem skadar sig när det är rötmånad?? Iof så skadade jag ju knäet också under en rötmånad för några år sedan.. it's my thing.

I augusti så ska vi ev åka och hälsa på lite familj och folk :o)) Ska bland annat förbi min vapendragare genom hela socionomutb om vi får till planeringen :o) Hoppas hoppas hoppas!!!

Jaja. Det är dags att fixa lite käk, hann inte med någon lunch idag - hann och hann - helt plötsligt var dagen slut och vi fick gå hem. Bye bye.


"Ugnen är där"


Visa ord från min livskamrat. Uppenbarligen har han glömt att jag faktiskt har bott här snart en månad jag med. Måhända att jag inte har lagat så mycket mat (tllfällena kan räknas på handens fem fingrar) men jag har ju för jösse namn BAKAT och därmed ANVÄNT ugnen. Ja se karlar.

Förövrigt är jag i ständig jakt på gardiner till vardagsrummet. Hilfe hilfe!

Pratade med röde broder igår också, även om det inte var menat. Ringde svåger - och en drucken paff broder svarade "Hur visste du att jag var här??!". Just det, jag och Nicke missar Björnfesten. För egen del är det tradition tror jag, jag jobbar alltid midsommar och Björnfesten. Alla andra helger också för den delen :o) Nåja, jag får fira på mitt sätt, har minsann jordnötter.. jojomen, akta er, för här går det livat till... :o)

Nä, nu ska jag ta och äta lite... förhoppningsvis hittar jag den där förbannade ugnen. Morr.

Lite eufori

Jag blir bara mer och mer kär i det här stället. Både själva platsen och lägenheten :o) Hur jag nu kan säga så om en simpel hyresrätt. En hyresrätt av samma årgång som den i Umeå och därmed inte så ny - men betydligt mycket fräschare... och som sagt.... balkongen... BALKONGEN! Vi behöver inte ens slåss om den för den är så stor :o) Allt är ju så mycket bättre här - förutom att man saknar vissa förstås - särskilt nu när man kommer hem till kocken Nicke på heltid :o) Iof så försökte jag steka korv igår... slutade med att jag brände magen (jojomen, det stänkte olja) när jag höll på att vända på eländet. Jag + kök = DANGER. Jag ska hålla mig till det jag fortfarande kan - brygga kaffe.

Ställde mig och bakade en kaka så här på kvällskvisten. Tänkte iof inte på att klocka den - kom av mig helt när det kom ett glädjebud - eller vad man nu ska kalla det :o) Men jag tror kakan överlevde min förvirring :o)

I övrigt så... relationsmässigt och socialt går det riktigt bra :o) Har fått mig en allt-i-allo-mentor här i Skultuna, som guidar och ser till så jag hittar rätt här i Västmanland. Riktigt trevliga grannar har vi också, de inte bara hälsar - de stannar och ska prata också :o) Jag är förvisso inte förvånad över att vi har bondat med de mitt emot - av någon anledning så bondar jag alltid med dem som bor på "andra sidan trappen".

Hepp, ska ta och smaka den där kakan nu och sen är det snart sänggående... upp tidigt igen imorgon.

Ang giftemål - citat av min idol
"riktigt kul att höra att vi är flera som gett upp med att försöka finna ngn bättre att dela livet med"